Main Navigation
Main Content
Sidebar
Registrarse
Entrar
Toggle navigation
Agro Sur
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Propuestas
Equipo editorial
Contacto
Search
Home
Archives
Vol. 37 No. 1 (2009)
Published:
2009-04-30
REVISIÓN DE LITERATURA E INTERPRETACIÓN
Listeria monocytogenes a permanent threat for the food industry
Renate Schöbitz, Luigi Ciampi, Yanina Nahuelquin
1-8
pdf (Español (España))
html (Español (España))
CIENCIA AGRARIA
FLORISTIC COMPOSITION OF ANTHROPOGENIC SEASONAL WETLANDS IN THE COASTAL MOUNTAIN RANGE OF CAUTIN, CHILE
Cristina San Martín, Miguel Alvarez
9-25
pdf
html
CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Characterization structural of Chanco cheese manufactured in the Province of Osorno using image analysis
Javier I. Leiva, Haroldo E. Magariños, Alejandro F. Romero, Heriberto Figueroa
26-33
pdf
html
Ricotta Cheese Manufacturing from a Whey Protein Concentrate (WPC)
Haroldo Magariños Hawkins, Maria Eugenia González Esbry, Sade Selaive Villarroel, Olivia Pizarro Casner
34-40
pdf (Español (España))
html (Español (España))
CIENCIA DEL SUELO
Effect of irrigation management, harvesting frequency and nitrogen fertilization on a pasture in Los Ríos Region, Chile
Juan Nissen M., Luis Felipe Robert S.
41-51
pdf (Español (España))
html (Español (España))
CIENCIA PECUARIA
Broiler litter and ground or whole maize grain in winter finishing steers
Claudio Rojas G.
52-59
pdf (Español (España))
html (Español (España))
Population structure and genetic diversity of bovine meat herds of Southern Chile
Mª Gabriela Pizarro, Fernando Mujica, Ricardo Felmer
60-83
pdf (Español (España))
html (Español (España))